Over ons

Met ruim 25 jaar ervaring richt Bouwservice Ewalds zich op kleine en middelgrote projecten en is gespecialiseerd in het aanbouwen en verbouwen van woningen en gebouwen, en levert hierbij een totale service af die u van een bouwbedrijf mag verwachten.

Ruim 25 jaar ervaring

Door de opzet van onze organisatie kunnen we snel en via korte lijnen communiceren met alle betrokken partijen, zodat er snel kan worden ingespeeld met garantie voor een traditioneel, goed en tevreden resultaat.

Kwaliteit is ons gereedschap

In een eerste oriënterend gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en samen met ons de mogelijkheden en eventuele aanvullingen doornemen. Op basis van het gesprek ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte en indien overeenstemming wordt bereikt zal er een planning gemaakt worden voor de start van de uit te voeren werkzaamheden. Tijdens het verloop van het project blijven wij zoveel mogelijk met u of uw architect in contact om eventuele wijzigingen tijdens de bouw te coördineren zodat de juiste oplossingen direct tijdens de bouw kunnen worden toegepast.

Onze werkzaamheden zijn veelomvattend.

Wij nemen al uw zorgen uit handen, zo kunt u bij ons terecht voor uw gehele verbouwing. Van timmerwerk en metselwerk, tot het verzorgen van een complete interne verbouwing of aanpassing alsook op- of aanbouw aan uw woning. Ook voor een renovatie of vernieuwing van uw badkamer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend samen met vaste, gerenommeerde en gecertificeerde onderaannemers. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met garantie.

Bouwservice Ewalds is VCA gecertificeerd en is een SBB erkend leerbedrijf.

Scherpe offerte?

Neem voor een geheel vrijblijvende,
scherp geprijsde offerte contact met ons op.